Мандри до Карпат

Програма туру Мандри до Карпат Тур здійснюється згідно календарю турів

Виїзд з РІВНОГО, ЛУЦЬКА та ЛЬВОВА Можлива індивідуальна організація турів для груп від 6 до 51 осіб. Можлива розробка індивідуальної програми. Можлива оргіназація туру зі зручним для Вас часом і місцем для груп.

Яремче Карпати

День 1

05.20  -  Виїзд з Рівного (ТЦ «Покровський», зупинка магазин «Квіти»). Час та місце виїзду з інших міст уточнимо індивідуально.

Зупинка на  сніданок.

12.30 – 13.30 - відвідуємо Яремчанський сувенірний ринок, тут надаємо Вам вільний час (Ви можете придбати цікаві сувеніри, милуватися красою водоспаду «Пробій», відвідати відомий ресторан «Гуцульщина»). На ринку Ви можете придбати різьблений кухоль, теплі в’язані шкарпетки з вовни, глиняний сервіз ручної роботи, традиційну вишиванку чи навіть теплий ліжник — все, чим багаті Карпати. Води Прута спадають вниз з висоти 8 метрів. Більшість карпатських водоспадів можна роздивитись лише з річкових долин, а Пробій — з усіх можливих ракурсів.

Час на обід (на свіжому повітрі, у бесідках).
14.00 – 16.00 - Екскурсія на скелі Довбуша - «Таємничий світ скельного міста» (висота до 30 метрів). Хаотично розташовані групи каменів, де згідно легенді, ховав своє золото і коштовності Олекса Довбуш. Стежка Довбуша може і не розкаже вам все про ватажка карпатських опришків, проте дасть уявлення про те, де в середині XVIII століття, вірогідно, була схованка повстанців. До того ж, тут просто приємно блукати: лісисті схили, неосяжні валуни, порослі яскраво-зеленим мохом, свіже повітря, насичене запахом хвої, тиша і неймовірні краєвиди.

16.10 – 16.25– Купівля пива в селі Микуличин. Відкрита у 2002 році броварня варить пиво натуральним способом, випускаючи його під торговою маркою “Гуцульське”. Основний напрямок, котрий взяв колектив пивоварні, - натуральність та автентичність. Бродить “Гуцульське” протягом 7 днів і ще 14 днів дозріває. Тут варять Медове, Темне, Світле “Ювілейне”,  Біле “Гуцульське” та ін. Мед, до речі, для Медового пива беруть з власної пасіки.

16.30 – 17.00 - Приїзд до місця проживання та поселення у готель.

17.00 - 20.00 – КАТАННЯ НА ДЖИПАХ: Екскурсійні джип-тури по Карпатах неодмінно наповнить драйвом Ваш відпочинок. Після катання на джипах горами протягом кількох тижнів у Вас залишиться море вражень та емоцій, а ще чимало крутих фото і відео. А ще, під час катання у нас буде можливість по фотографуватися біля величезної карпатської гойдалки, випити ароматного глінтвейну чи кавусі  в колибі та подихати кришталевим гірським повітрям на повні груди!

20.15  — Відпочинок у комфортабельному готелі, де увечері зможемо відпочити та зарядитися енергією для наступного дня. Вільний час (мангал, бесідка до Ваших послуг). Вечеря в готелі ( при бронюванні туру з харчуванням).

Карпати Говерла

День 2

07.30 - 08.00 – Прокидаємось і гарненько снідаємо (при бронюванні туру з харчуванням) та виїжджаємо на екскурсії!

09.30 – починаємо сходження на г. Говерла. Кожен українець неодмінно повинен підкорити найвищу точку країни, помилуватися неймовірними краєвидами, зробити фото, придбати сувеніри та просто випити гарячого чаю на вершині гори посеред шелесту вітру та спокою. Говерла прекрасна в будь-яку погоду. Для тих, хто підкорив цю вершину, вона стає дуже особливим місцем. Тут люди часто святкують дні народження, зізнаються в коханні та починають нові етапи свого життя. Підкоривши її одного разу Вам точно захочеться опинитися там знову!

17.30 — Приїзд до місця поселення. Вільний час. Вечеря ( при бронюванні туру з харчуванням)

*Для усіх бажаючих додаткова атракція - варіння в чанах на повільному вогні — найбільше, що подобається учасникам туру. Щоб “суп з туристів” був наваристішим додають до води різних засушених трав. Варіння чергують з купанням у прохолодній гірській річці, яка протікає поряд. Такий контраст допоможе вам зберігати тонус протягом цілого тижня та подарує незабутні враження від поїздки.

АБО, АЛЬТЕРНАТИВНИЙ ВАРІАНТ:

Хто не бажає підійматися на гору Говерла можна:

  • Залишитися у садибі, прогулятися до річечки та підвісного місточка;
  • Орендувати велосипед та здійснити вело прогулянку;
  • Здійснити пішу прогулянку до водоспаду Гук;
  • Самостійно відвідати відпочинковий курорт "Буковель" ( знаходиться за  19 км від нашого місця поселення) або ж місто Яремче;
  • Врешті насолодитись гірськими краєвидами прямо з віконця нашого поселення:)

*  Місце прокату велосипедів, знаходження туристичних об'єктів  та щодо  всіх решта організаційних питань  - завжди   зорієнтує   керівник групи.

Буковель Карпати

День 3

08.00 – 08.40 - Знову ж таки всі прокидаємось і гарненько снідаємо.(При замовленні туру з харчуванням).

08.45 — Виселення з готелю (з речами).

09.30 - 12.00 — насолоджуємось відпочинком для душі на ГК Буковель!  Окрім катання на лижах до уваги туристів пропонуємо мега-спектр додаткових розваг на величезній території туристичного комплексу «Буковель»:

Детальніше:

13.30 - 14.00 — Обід у кафе (за бажанням).

12.30 - 15.3- В гості на полонину «Перці»!) Вас зустрінуть файні газди, старовинна гуцульська хата з унікальним колоритом, народні музики. Незвичайна полонина з охайними алеями, гарними стежками та етнічними скульптурами вразить кожного. Неймовірні краєвиди та смачна екологічна їжа, старовинні звичаї та жива музика не дадуть Вам засумувати). Подорож до полонини, знайомство з гуцульською культурою, побутом та майстерністю горян дає можливість кожному туристу хоч на мить відчути себе трохи гуцулом.

   

16.30 – виїзд з м. Яремче.

23.00- повернення до Рівного (орієнтовно). Час та місце повернення до інших міст уточнимо індивідуально.

У вартість туру включен

  • проїзд комфортабельним автобусом, або мікроавтобусом;
  • проживання в садибі (готелі): 2-, 3-, 4-місні номери на вибір;
  • трансфер до туристичних об'єктів;
  • супровід гіда-керівника по всьому маршруту;
  • страховий поліс (груповий).

Додатково оплачується:

Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, а саме:

  • Екологічний збірг. Говерла – 30 грн, діти – 15 грн;
  • Скелі Довбуша – 30 грн, діти – 15 грн;
  • квиточок на канатоно-крісельний підйомник в Буковелі – 150 грн, діти до 12 років – 100 грн;
  • Полонина «Перці» -  дорослі - 200 грн, діти – 160 грн (Включено музичний майстер клас, дегустацію сирів та наливок на полонині «Перці»)
  • Гуцул Ленд-  175 грн –дорослий, діти до 12р. – 140 грн, до 6р – безкоштовно.
  • катання на джипах (1800 грн./ машину; макс. 6 чол.)

 

Вхідні квитки на різні розваги в Буковелі, розташування та інші деталі цих розваг завжди будуть у керівника групи.

Тури вихідного дня з Рівного, Луцька, Львова.


туристична агенція "Світ - Тур" тм. Рівне

Дякуємо що обираєте нас

Author: