Мандри до Карпат додатково

Програма туру Мандри до Карпат Вартість: дорослі 1750 грн., діти до 12 років 1650 грн.

Виїзд з РІВНОГО, ЛУЦЬКА та ЛЬВОВА Можлива індивідуальна організація турів для груп від 6 до 51 осіб. Можлива розробка індивідуальної програми. Можлива оргіназація туру зі зручним для Вас часом і місцем для груп.

СПА-ВІДПОЧИНОК:  VODA day&nightclub, що знаходитьсяна березі найбільшого штучного озера в Європі. Взимку "VODA" club працює у форматі SPA. Тут панує атмосфера релаксу, тож це чудове місце, де можна розвантажити м’язи. Зігрівайтесь у басейнах та саунах:

  • всесезонний теплий басейн: глибина 1,5 м , температура 32-34 ºC;
  • 4 джакузі під відкритим небом, температура 32-36 ºC;
  • середземноморська сауна, 55-60 ºC, вологість – 55%;
  • фінська сауна, 80-110 °С, 10-15% вологість, виконана з канадського кедра;
  • римська парна, 35-40 °С, вологість 98-100%;
  • соляна печера, 22-24 ºC, вологість 50-60%.

Звільнитись від накопичених токсинів та солей допоможуть професіонали "VODA club". Масажисти підготували для вас 10 видів масажу, у тому числі класичний та стоун-масаж, а також пілінг. Ви будете приємно вражені!

BIKE ZIP:  це можливість покататися на велосипеді по канатній дорозі, протягненій через озеро Молодості та насолодитися панорамним виглядом Карпат! Загальна довжина одного проїзду 560 м. Відчуй смак пригод та шаленого драйву разом з BIKE ZIP.

НАЙДОВШИЙ ТРОЛЕЙ В УКРАЇНІ: Тролей – це швидкісний спуск на ролику по крутонахиленому тросу. Політ на тролеї "Буковель"– це справжня повітряна пригода! За 100 секунд ви зможете пролетіти від вершини гори Буковель до самісінького центру курорту - на дах паркінгу №2. Довжина тролею "Буковель" становить 1130 метрів з перепадом висоти більш ніж 190 м! Атракціон має 3 лінії, належить до 10-ки найдовших в Європі і є найдовшим в Україні!

 «БУКОВЕЛЬСЬКІ ГІРКИ» - це абсолютно нова екстремальна розвага для всіх любителів яскравих вражень. Це зіплайн, підвішаний на канатах між деревами, з підйомами, спусками і крутими віражами. Загальна довжина "Roller Coaster zipline" становить понад 500 м. на висоті до 15 м. Відвідавши "Буковельські гірки", ви отримаєте море крутих і незабутніх емоцій.

ГУЦУЛ ЛЕНД Не так давно на Буковелі відкрився новий парк. Етно-парк «Гуцул Ленд»  – це захопливі історії про життя та побут горян Українських Карпат: гуцулів, бойків та лемків. Це територія, що поєднує в собі різні площадки відпочинку та розваг на території "Буковелю", яка знаходиться за Озером Молодості. Однією з основних площадок є скансен. Він відрізняється від звичайних музеїв тим, що має інтерактив із гостями – ви можете зайти в середину хати, якій близько 200 років, сісти на лаву та дивитись, як горить вогонь у печі, спробувати змолоти борошно із пшениці у жорнах, виткати доріжку на справжньому ткацькому верстаті, спостерігати, як готується сир у сироварні та навіть взяти участь у театралізованому дійстві гуцульського весілля. Тут також є територія, на якій розміщено контактний зоопарк, де живуть у природних умовах свійські, екзотичні, дикі тварини та птахи, від яких будуть у захваті не тільки діти, а й дорослі.

РОДЕЛЬБАН «Speed fun»

Це нова всепогодна санна траса німецької фірми "Віганд" вперше розташована на території України. Віражі, повороти та стрибки надають особливу гостроту відчуттів. Атракціон надає можливість самостійно керувати швидкістю санчат, які несуть вниз по схилу одного або двох пасажирів. Загальна довжина траси атракціону 1500 метрів. Довжина швидкісного спуску 1000 метрів. Санчата мають гальмівну систему, яка гарантує дотримання точно заданої швидкості та дистанції, забезпечуючи при цьому максимально можливу безпеку.

Тури вихідного дня з Рівного, Луцька, Львова.


туристична агенція "Світ - Тур" тм. Рівне

Дякуємо що обираєте нас