Тур вихідного дня “Дива Закарпаття” з Рівного

Програма туру до Казка Закарпаття Тур здійснюється згідно календарю турів

Виїзд з РІВНОГО, ЛУЦЬКА та ЛЬВОВА Можлива індивідуальна організація турів для груп від 6 до 51 осіб. Можлива розробка індивідуальної програми. Можлива оргіназація туру зі зручним для Вас часом і місцем для груп.

 історико-культурний заповідник «Тустань»

День 1

04.00  -  Виїзд з Рівного (ТЦ «Покровський» біля квіткового магазину). Час та місце виїзду з інших міст уточнимо індивідуально.

07.00 - Виїзд зі Львова (біля готелю Львів). Час та місце виїзду з інших міст уточнимо індивідуально.

09.00 – 09.30 - Зупинка на сніданок (за бажанням туристів).

10.00 – 11.00 – База відпочинку «Шепільська».

Це чисте повітря, мальовнича природа, спокій, комфорт та затишок. Унікальний водно-оздоровчий комплекс допоможе забути про щоденні стреси і поринути у світ краси і здоров’я.

Відпочинок на воді бази «Шепільська» — це 2 озера, купальна зона, водна гірка, пляж, плавальний басейн. На великій облаштованій території — дитячий та спортивні майданчики, живий куток, альтанки, мангали.

Зона спа-басейнів: плавальний басейн (16х5,5 м, глибина — 1,6 м); дитячий басейн; контрастний басейн; соляний басейн; джакузі.

Зона спа-саун: руська парна; фінська сауна; турецька баня; інфрачервона сауна. Та безліч інших розваг.

Окрім того, на території знаходить бар та ресторан, де можна смачно поїсти на випити освіжаючих напоїв після прийняття водних процедур. Також, можна скористатися й іншими послугами бази відпочинку, зокрема замовити релаксуючий масаж після спа-процедур.

12.00 – 14.30 - Відвідання історико-культурного заповідника «Тустань». Музей розташований на території пам’ятки природи та археології національного значення – оборонний комплекс часів Київської Русі, важливий митний пункт та місто-фортеця в карпатських горах, де в ІХ столітті вирувало життя. Зараз тут історико-культурна заповідна зона, яка, однак, не забута туристами й приваблює своєю красою.

14.30 – 15.00 – обід.

17.30 – 18.30 - Бункер Лінії Арпада.

Найбільший бункер в Україні часів Другої світової війни зберігся у Закарпатті у с. Верхня Грабівниця. Лінія Арпада – наймогутніша оборонна лінія, що створювалася угорськими військами в Східних Карпатах. Будівництво її датується з жовтня 1939 – 1944 роках, і простяглася майже на 600-700 кілометрів на Карпатському хребту. Лінія Арпада суцільно не будувалася, але складалася вона з окремих вузлів оборони, які перекривали через Карпати всі дороги, перевали, переходи.

20.30 – прибуття в готельний комплекс (поселення в 2-3-х місних номерах зі всіма зручностями), вільна програма.

Лумшори Чани

День 2

08.00 – 08.30 - сніданок в готелі (не включено).

08.30 – виїзд на екскурсію.

09.00 - 09.30 – Відвідання корчми-музею «Деца у нотаря».

Це дуже незвичайний етно-ресторан, який туристи обов`язково відвідують, щоб отримати заряд гумору і насолодитися особливим колоритом закладу. Кожен зал оформлений по-різному і лише одне об`єднує всі приміщення - це гумор і сатира, приурочений до політичних та народних кумедних ситуацій, які кожен зрозуміє, а можливо й впізнає когось зі своїх знайомих 😉

10.30 – 13.30 – прибуття до відпочинкового комплексу Воєводино. Має величезну територію та широкий комплекс розваг для відвідувачів. Окрім готелю та ресторану комплекс пропонує різноманіття спортивних занять, таких як кінний клуб, прогулянки на велосипедах, стрільба з лука, теніс, ZIP-LINE та ще багато чого цікавого. У вільний час можна також порибалити у форелевому господарстві, або ж просто гарно провести час у одній із альтанок.

14.00 – 15.30  - Купання в Лумшорських чанах.

У селі Лумшори Перечинського району всім  бажаючим пропонуюємо скупатися у чані з мінеральною сірководневою водою.  ЦЕ величезні чавунні ємності для гарячого купання під відкритим небом, в яких одночасно можуть знаходитися до 10 осіб, що залежить від їх розміру. Чан знаходиться в безпосередній близькості від річки, і після процедури в чані можна, скоріше навіть потрібно, іскупатся в холодній річці. Перепад температур діє на організм людини підбадьорливо і омолоджує шкіру, одним словом це треба спробувати самому...

16.30 – 18.30 – Гастрономічна дегустація «Смак Закарпаття».

Дегустація розрахована таким чином, що на чотирьох гостей - 15 страв, вагою близько чотирьох кілограм, а ще узвар і нашу фірмову «Сливовицю од діда Мішка»! Голодними Ви точно не залишитесь!

21.00 – орієнтовне прибуття в готель.

Косино

День 3

09.30 – виселення з готелю з речами.

10.30 – 13.30 - прибуття в комплекс термальних вод «КОСИНО».
Розташований на території 200 річного дубового гаю, площею 8 гектарів. Все виконано в австро-угорському стилі. Основною особливістю та гордістю комплексу є привабливе розміщення на шлейфі залягання мінеральних термальних вод, що проходить через Францію, Італію, Іспанію, Сербію, Хорватію, Австрію, Швейцарію та Балкани. Аналогів в Україні не існує. Сучасні умови, прекрасні басейни (з ароматом пива, вина і т.д.), королівські сауни нікого не залишать байдужим (евкаліптова сауна, соляна лисяча нора, трав'яна сауна, римська баня, хамам, угорська сауна, крижана печера).

 Безкоштовна дегустація вина в с. Гать (6 видів вин).

У разі дії тимчасових обмежень на відвідування комплексу термальних вод «КОСИНО», пропонуємо відпочинок у комплексі "Золота гора". До ваших послуг п'ять термальних басейнів: один великий відкритий термальний басейн (t° +29°), маленький відкритий термальний басейн (t +39°), відкритий дитячий басейн, великий критий термальний басейн ( t° + 26°) та джакузі (t° + 34°) . На території є роздягалка, душеві, лоббі – бар та піцерія. За хімічним складом та температурою вода свердловини відноситься до гарячих кремнієвих гідрокарбонатних натрієвих середньої мінералізації.

Окрім цього на території комплексу можна відвідати міні-зоопарк, пообідати на терасі ресторану, порибалити тощо.

14.00 – 15.00 – обідаємо у ресторані традиційної Закарпатської кухні в місті Мукачево, де всі страви готуються з екологічно чистих продуктів власного виробництва.

22.30 – орієнтовне повернення до Рівного. Час та місце повернення до інших міст уточнимо індивідуально.

У вартість туру включен

  • проїзд комфортабельним автобусом, або мікроавтобусом;
  • проживання в садибі (готелі): 2-, 3-, 4-місні номери на вибір;
  • трансфер до туристичних об'єктів;
  • супровід гіда-керівника по всьому маршруту;
  • страховий поліс (груповий).

Додатково оплачується:

Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, а саме:

  • База відпочинку «Шепільська».  – дорослий 180 грн. – 1 година, кожна наступна година – 90 грн.  Діти від 6 до 12 років - 90 грн. Діти до 6 років – безкоштовно;
  • Тустань – 80 грн, дит. 40 грн;
  • Бункер лінії Арпада - 100  грн,  дит 50 грн, студ. 70 грн., учасники АТО – 40 грн.
  • замок «Паланок» –100 грн. дит 50 грн,
  • Термальні басейни Косино - 450 грн - 3 год/ дорослий, дітям до 150 см – безкоштовно.
  • обід в ресторані «Порядний газда» - 100-150 грн.
  • водоспад Шипіт: загальний – 20 грн., діти до 10р. – 10 грн.;
  • витяг на Пилипці (канатна дорога 150 грн., діти до 12 років – 100 грн.
  • харчування у готелі – 80-120 грн.;

Особисті витрати (сувеніри і т.д.).

Тури вихідного дня з Рівного, Луцька, Львова.


туристична агенція "Світ - Тур" тм. Рівне

Дякуємо що обираєте нас