СПА відпочинок на Закарпатті ( “Мертве море” Солотвино + термали)

Програма туру до Казка Закарпаття Тур здійснюється згідно календарю турів

Виїзд з РІВНОГО, ЛУЦЬКА та ЛЬВОВА Можлива індивідуальна організація турів для груп від 6 до 51 осіб. Можлива розробка індивідуальної програми. Можлива оргіназація туру зі зручним для Вас часом і місцем для груп.

Мукачево замок Паланок

День 1

05:10 - Виїзд з Луцька (готель "Україна")

05.20 - Виїзд з Рівного (ТЦ «Покровський» біля квіткового магазину).

08.30 Виїзд зі Львова (біля готелю Львів).

Час та місце виїзду з інших міст уточнимо індивідуально.

10.00 – 10.40 - Зупинка на сніданок.

Переїзд до Закарпаття.

13.30 – 14.20 – Час на обід у бесідках.

15.00 – 18.00 -  Родзинкою нашого відпочинку стане відвідування відвідування неймовірного місця – “Косино”. Прибуття в Косино, купання в Термальних басейнах. 7 унікальних саун зібрано в комплексі «Термальних вод КОСИНО»:  Евкаліптова сауна, Соляна лисяча нора, Трав’яна сауна, Римська баня, Хамам, Угорська сауна, Крижана печера. Основною особливістю та гордістю комплексу є привабливе розміщення на шлейфі залягання мінеральних термальних вод, що проходить через Францію, Італію, Іспанію, Сербію, Хорватію, Австрію, Швейцарію та Балкани. Аналогів в Україні не існує. Сучасні умови, прекрасні басейни (з ароматом пива, вина і т.д.), королівські сауни нікого не залишать байдужим.

20.00 – прибуття в готельний комплекс (поселення в 2-3-х місних номерах зі всіма зручностями), вільна програма. Вечеря (при бронюванні туру з харчуванням).

Карпати Говерла

День 2

08.00 – 08.30 - сніданок в готелі (при бронюванні туру з харчуванням).

09.00 – Виїзд на купання)).

10.30 - 16.40 –  Відпочинок в «Жайворонку» м. Берегове. Весь секрет у тому, що вода, якою наповняються басейни комплексу, йде прямо зі свердловин глибиною 1200 м. Тобто, вона не піддається технічній або хімічній обробці. І завдяки цьому гості комплексу мають можливість відчути на собі цілющу силу термальної води. Оздоровчий комплекс Жайворонок– унікальне місце в Закарпатті, де можна не тільки круто провести час в джакузі, а й оздоровитись у відкритих та критих басейнах. Саме тут знаходиться єдиний в Україні термальний критий басейн. Також на територіїї є до користування римська баня, еко-баня на дровах та соляна кімната.

17.00 - 19.00 - Дегустація вина в Шато Чизай – це не просто можливість спробувати вина в одному із старих підвалів Закарпаття, це набагато більше! Це занурення у світ сучасного високоякісного виноградарства і виноробства. Ви отримаєте задоволення, а ще – знання, і проведете час із користю.

Стандартна дегустація вина включає: екскурсію територією Шато Чизай, тур по “Музею винороба Чиза”, відвідини виносховища, візит до витриманих вин, дегустацію вин від професійного сомельє.

21.30 – орієнтовне прибуття в готель. Вечеря (при бронюванні туру з харчуванням).

Буковель Карпати

День 3

09.00 - 09.30 – Сніданок (при бронюванні туру з харчуванням). Виселення з готелю з речами.

10.00 – 12.00 –  Відпочинок у RikkaKhust  - незабутні емоції й справжній відпочинок для душі Вам гарантовано. На території комплексу панує особлива атмосфера, а також є все для того, аби ви могли розслабитись й оздоровитись. Це сучасний та комфортний комплекс, який є місцем повноцінного та незабутнього відпочинку. Ми приємно здивуємо вас не лише мальовничими пейзажами та свіжим гірським повітрям, адже головною знахідкою локації є термальні басейни та ванни з різним мінеральним складом, що сприяють покращенню здоров’я, підвищенню імунітету та відновленню сил!  На базі є:

  • Басейн з мінеральною водою з підігрівом
  • Соляна кімната
  • Лазня
  • Чани з власною термальною водою
  • Душ вражень
  • Бювет з мінеральною водою
  • СПА-центр

13.00-14.00 – час на обід.

Виїзд додому.

22.30 - 23.00  -орієнтовне повернення до Рівного. Час та місце повернення до інших міст уточнимо індивідуально.

У вартість туру включен

  • проїзд на комфортабельному автобусі, або мікроавтобусі;
  • проживання в готелі 2-, 3-, 4-місні номери на вибір;
  • супровід гіда-керівника по всьому маршруту;
  • страховий поліс (груповий).

Додатково оплачується:

  • Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, а саме:
      • Термальні басейни в  Косино  - 500 грн. дорослий / 3 години;  діти до 150 см безкоштовно.
      • Дегустація вино Чизай – 245 грн, діти 140 грн
      • Берегово, термальні води «Жайворонок», цілий день - 450 грн дорослий, діти до 120 см – безкоштовно, діти до 150 см- 225 грн. +30 грн шафка (за потреби).
      • Термали  Rikka Khust - 2 години: дорослі – 450 грн, діти до 1.40см – 300 грн, діти до 3р. – безкоштовно. Увесь день – 750 грн.
      • харчування у готелі – 150-200 грн.;
      • Особисті витрати (сувеніри і т.д.). 

Тури вихідного дня з Рівного, Луцька, Львова.


туристична агенція "Світ - Тур" тм. Рівне

Дякуємо що обираєте нас