Подорож до Львова

Програма туру Чари Карпат Вартість: дорослі 550 грн., діти до 12 років 500 грн.

Виїзд з РІВНОГО, ЛУЦЬКА Можлива індивідуальна організація турів для груп від 6 до 51 осіб. Можлива розробка індивідуальної програми. Можлива оргіназація туру зі зручним для Вас часом і місцем для груп.
Водоспат Гук Яремче Пробій Буковель

07.00 - Виїзд з Рівного (ТЦ «Покровський» біля квіткового магазину, час та місце виїзду з інших міст будемо уточнювати індивідуально).

08.30-09.00 – зупинка в Бродах (сніданок, туалет).

10.30 – 11.30 – Прибуття до Львова, підняття на Високий Замок (за сприятливих погодніх умов). Це цілий комплекс пам'яток, тут і парк "Високий замок", який засновували у 1835 році, городище давньоруського міста Львова, грот і скульптури левів, і власне рештки Високого замку, який був збудований в 13 столітті під керівництвом Галицько-Волинського князя Лева на Замковій горі.

  11.30 – 14.00 - Екскурсія містом. Львів – одне з найпрекрасніших міст України, де відчувається європейський шарм, любов до гармонії та краси. Особливий колорит йому надають витончені будинки, квіти на фасадах, яскраві та оригінальні вітрини, маленькі затишні кафе. Ми помандруємо старим містом, де оглянемо монастир Бернардинів, Єврейський квартал, Домініканський монастир, Вежу Корнякта, Площу Ринок, Міську Ратушу, вул. Вірменську та інше…

Карпати Говерла

14.00 – 15.00 – обід.
15.00 – 15.30
 - Піднімаємося на Ратушу. Тут можна помилуватися краєвидами древнього міста, помріяти, загадати бажання... Сучасна ратуша має  прямокутну форму. Це  чотириповерхова будівля з внутрішнім подвір'ям і триярусною квадратною вежею заввишки 65 м. Також усі бажаючі можуть подивитися на роботу механізму одного з найстаріших в Україні годинників.

15.30 – 20.00 – Вільний час. Смакування справжньої кави у "Копальні кави", а також Львівської кнайпи - "Криївки", музею зброї "Арсенал" та ще багато іншого. Вільний час для Ви також можете використати для відвідування неймовірно романтичних кафе, та тільки у Львові ви зможете повечеряти на даху будинку в ресторанчику «Terrazza» (на сьомому поверсі, відвідувачі зможуть побачити не тільки архітектурні пам'ятники, але й відчути дух старовинного «міста-музею»).

Буковель Карпати

20.00 – Від’їзд зі Львова (автобус знаходитиметься біля Порохової вежі).

23.00 - Повернення до Рівного.

Також рекомендуємо відвідати у вільний час:

- Криївка (топ-1 кав’ярня у Львові, що знаходиться на площі Ринок);

- Аквапарк «Пляж», вул. Княгині Ольги, 114;

- Кафе Мазоха (Сербська, 7);

- Під Золотою Розою (Староєврейська, 22). Тут немає цін в меню, потрібно торгуватися;

- Гасова Лямпа (Вірменська, 20) Скуштуйте бензинівку, гасівку та нафтівку;

- Відвідати виставу у Львівському театрі опери та Балету ім. Соломії Крушельницької (за проханням можемо замовити квитки в оперу);

НОВИНКА 2020 - У Львові відкрито грандіозний "OCEANARIUM LVIV’’!(на проспекті Шевченка, 8).Це музей живої морської природи з декількома десятками акваріумів різного об’єму в яких утримують риб різних видів, а також в якому розташований музей ракушок, а стіни декоровані макетами історичних риб та казкових істот, що відправляє у захопливу освітньо-пізнавальну подорож та багато іншого цікавого.

У вартість туру включено

  • проїзд комфортабельним автобусом, або мікроавтобусом;
  • проживання в садибі (готелі): 2-, 3-, 4-місні номери на вибір;
  • трансфер до туристичних об'єктів;
  • супровід гіда-керівника по всьому маршруту;
  • страховий поліс (груповий).

Додатково оплачується:

Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти, а саме:

  • Міського Арсеналу: 50 грн дорослий, 15 грн дитячий.
  • Італійське подвір’я: 20 грн з особи.
  • Підйом на міську Ратушу: 40 грн з особи
  • Океанаріум – 250 грн. дорослий, 150 грн. дитячий.

Особисті витрати (сніданки, обіди, вечері, сувеніри).Особисті витрати (сувеніри і т.д.).


туристична агенція "Світ - Тур" тм. Рівне

Дякуємо що обираєте нас