Екскурсія Вінниця (Фонтани) – Умань (Парк Софіївка) для школярів

Програма екскурсії

1 день

5.00 – виїзд.

10.00 – приїзд до Вінниці: відвідування Національного музею-садиби М.І. Пирогова оглядова по місту, Літературно-меморіальний музей класика української літератури М.М. Коцюбинського набережна Roshen, шоу фонтанів «Симфонія води» -це найбільший  в Європі, плавучий  світломузичний фонтан, який входить в десятку видовищних фонтанів сучасності. Висота фонтану – більше 60 метрів, фронтальне розлітання – 140 метрів. Струмені б’ють у супроводі музики і лазерного світла.

18:00 – поселення в готелі, вечеря, відпочинок.

2 день

10.30-17.00 – Екскурсія по парку. Відвідання дендрологічного парку Софіївка - перлини України. Без перебільшення цей парк є справжнім шедевром світового садово-паркового мистецтва. Парк “Софіївка” є найгарнішим парком нашої країни та був визнаний одним з семи чудес України. Софіївка була збудована на межі XVIII-XIX ст. Станіславом Щеньсним Потоцьким в подарунок красуні-дружині гречанці Софії. Парк розкинувся на площі близько180 га, в ньому росте понад 2000 видів дерев та кущів з цілого світу. Той, хто хоч раз побував в цьому парку, захоче повертатися до нього знову і знову та в різні пори року.

Уманський парк «Софіївка» - чудове місце для відпочинку не тільки жителів України, а й іноземців.

Вільний час у Софіївці. Ви зможете цікаво і незабутньо провести час, а саме: • покататися на човні по підземній річці Ахеронт;

  • покататись на катамаранах;
  • здійснити прогулянку на поромі, або гондолі;
  • покататися верхи на конях; • покататися на кареті;
  • пофотографуватися у стилізованому одязі;
  • поринути у романтику цього чудо-парку, насолодитися неймовірною красою та самостійно "дослідити" надзвичайно велику територію.

17.00 – виїзд додому.


Також пропонуємо багато інших екскурсій

Туристична агенція "Світ-Тур" тм. пропонує організацію поїздо


 


туристична агенція "Світ - Тур" тм. Рівне

Дякуємо що обираєте нас